Skip to content

Vanhempainyhdistys – VaNe

VaNe on Helsingin Metsänkävijöiden vanhempainyhdistys, johon kaikki lippukuntalaisten huoltajat ovat tervetulleita. Tuemme sekä toiminnallisesti että taloudellisesti partiolippukunnan toimintaa ja teemme partiotoimintaa tunnetuksi.

VaNe – yhteisiä hetkiä ja retkiä

Helsingin Metsänkävijöiden Vanhempainyhdistys perustettiin keväällä 1974. Tuolloin Ari Merikallio, Vanhempainneuvoston perustaja ja puheenjohtaja, kehotti:

Älä sinäkään viivyttele! Tule jo ja tuo kykysi ja naapurisi mukaan työskentelemään lastemme hyväksi! — Vanhempainyhdistys kaipaa Sinuakin toiminnassaan – – luvassa on ikimuistettavia yhteisiä hetkiä ja retkiä.

Tervetuloa mukaan VaNe:n toimintaan!

VaNen kokoukset ja toiminta ovat avoimia kaikille lippukuntalaisten vanhemmille, joten tervetuloa mukaan! Apua kaivataan erityisesti varainhankintatempauksiin ja vuosittaisten myyjäisten järjestelyihin.

Vanhempainyhdistys haluaa tehostaa tiedotustaan, toimintaansa ja markkinointiaan. Sähköposti on nopea tapa saada ja lähettää informaatiota. VaNen yhteystietolistat ovat kuitenkin puutteellisia ja siksi toivoisimmekin, että vanhemmat ilmoittaisivat meille yhteystietojaan.
Yhteystiedot on hyvä pitää ajan tasalla jos tarvitaan nopeaa yhteydenottoa (esim. leiriltä yhteydenotto kotiin).

Mikäli haluat liittyä VaNen sähköpostilistalle, niin ilmoitathan samalla myös sähköpostiosoitteesi.
Huom. Vanhempien sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan VaNen tiedotukseen.

Seuraa meitä Facebookissa HeMen Vanhempainneuvosto: https://www.facebook.com/HeMen-Vanhempainneuvosto-103344839837843/

Vanhempainneuvosto tiedottaa:

VaNen vuosikokous 9.2.2022

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidettiin 9.2.2022.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin vanhempainyhdistyksen toimintakertomus ja kirjanpito/tilinpäätös vuodelta 2021 sekä alustava toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022.

Vuosikokouksessa käsiteltiin myös muut sääntöjen edellyttämät asiat.

VaNe pitää välivuoden 2022

Vanhempainneuvosto (VaNe) piti kokouksen heti vuosikokouksen jälkeen.

Jaana Vänttinen ilmoitti luopuvansa VaNen puheenjohtajan tehtävästä ja Satu Muukkonen sihteerin tehtävästä. Jaana on aloittanut VaNen toiminnassa 2006 ja hän on toiminut varapuheenjohtajana 2008-2012 ja puheenjohtajana vuodesta 2013. Satu aloitti 2007 ja hän on toiminut VaNen sihteerinä vuodesta 2008 alkaen.

VaNe ei useista yrityksistä huolimatta ole onnistunut saamaan uusia aktiivisia jäseniä vanhempainyhdistyksen/VaNen toimintaan. Pienellä ryhmällä toimiminen on ollut välillä haastavaa.

Puheenjohtajan ja sihteerin luovuttua tehtävistään VaNeen jäi vain kolme aktiivista jäsentä. Edellä mainitusta syystä VaNe päätti laittaa toimintansa ”lepäämään” vuodeksi 2022.

Vanhempainyhdistystä ja vanhempainneuvostoa ei kuitenkaan lakkauteta. Helsingin Metsänkävijöiden vanhempainyhdistys ei ole virallisesti rekisteröity yhdistys, toisin kuin HeMe. Näin ollen tämä ”välivuosi” ei aiheuttane sen suurempia seuraamuksia.

Toivomme, että vanhempainyhdistykseen/VaNeen löytyisi uusia ja innokkaita vanhempia/huoltajia vuodelle 2023, jotta aktiivinen toiminta saataisiin jälleen käyntiin.

”Vanelaiset” voivat jatkossakin toimia HeMen apukäsinä esim. Konttitorilla, laskiaisriehassa tms., mutta toiminta tapahtuu vuonna 2022 ”yksityishenkilöinä”.

Mahdolliset ”apukäsipyynnöt” voi toimittaa vanelaisten yhteyshenkilölle:

Leena ”Lentsu” Pohjanvirta, [email protected].

VaNe kiittää HeMeä mukavasta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä!

Toivomme yhteistyömme jatkuvan jälleen vuonna 2023.

Keväisin terveisin,

VaNen johtoryhmä

Jaana Vänttinen, Satu Muukkonen, Tuula Vihermaa, Leena Pohjanvirta ja Hanna Rinne