Skip to content

Kolkkaveljesjoukko

Kolkat ovat 7-9-vuotiaita partiolaisia. Kolkkiin voi liittyä jo seitsemänvuotiaana, mutta toimintamme eräpainotteisuuden vuoksi suosittelemme liittymään vasta kahdeksanvuotiaana tai toisella luokalla. Kolkkaparvet koostuvat eri ikäisistä kolkista.

Kolkkien toimintaan kuuluvat viikottaiset kokoukset eli parvi-illat Komionkololla. Näissä kokouksissa kolkat leikkivät ja oppivat tekemällä. Parvea johtaa kaksi kolkkajohtajaa, jotka ovat lippukunnan johtajaikäisiä jäseniä. Pääsääntöisesti samat kaksi johtajaa pitävät parvi-illat joka viikko samalle parvelle.

Kolkkaveljesjoukko järjestää retkiä vuosittain. Vähintään syysretki syyskuun alussa sekä joko joulu- tai talviretki kuuluvat ohjelmaan. Lisäksi parvet järjestävät kämppäretkiä. Koko veljesjoukon yhteisiä tapahtumia ovat myös salapoliisikisa Valkoinen Torakka sekä muut kiehtovat kilpailut. Kesäisin pidetään kolkkien ja jermujen yhteinen leiri Kimparilla tai osallistutaan jollekin suuremmalle leirille.

Kolkkaveljesjoukon toimintaa koordinoi kolkkaveljesjoukonjohtaja eli KVJJ. Hän ottaa myös vastaan uusien kolkkien ilmoittautumisia. Veljesjoukonjohtajana toimii Linda “Lintu” Viitanen.
Pienelle Savulle, eli kolkkajohtajistolle, voi lähettää sähköpostia osoitteeseen pisu.heme (at) gmail.com

Myyränpennut
Parvi-ilta maanantaisin klo 18-20.
Parvenjohtajat:

Iiris “Iippu” Rekola
iiris.rekola (at) gmail.com
+358 50 4627462

Tiina “Tinde” Varhee
tiina.varhee (at) gmail.com
+358 505525169

Oravanpojat
Parvi-ilta tiistaisin klo 18-20.
Parvenjohtajat:

Niko “Naakka” Lehti
niko.lehti (at) hotmail.com

Heini “Namu” Muukkonen
heini.muukkonen (at) gmail.com
+358 400678636

Maija Holopainen

Karhunpennut
Parvi-ilta keskiviikkoisin klo 18-20
Parvenjohtajat:

Lyydia “Nasu” Teittinen
lyydia.teittinen (at) hotmail.com
+358 442905506

Miikka Vihermaa