Skip to content

Kuksaohje huoltajalle

HUOLTAJAN OHJE


Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.
Huoltajalla, jos hän ei ole partiolainen itsekin, on partiorekisteri Kuksassa samankaltainen henkilötietosivu kuin partiolaisilla, tosin ilman jäsenyyttä lippukuntaan. Eli hänet on liitettynä vain huollettaviinsa.

TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

nämä huoltaja voi tehdä itse omien yhteystietojen muutokset Kuksaan

 • huollettavan yhteystietojen muutokset Kuksaan
 • huollettavan jäsenkortin tallentaminen/tulostaminen
 • huollettavan ilmoittamisen partiotapahtumiin

nämä huoltajan tulee ilmoittaa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalle

 • huoltajan lisääminen
 • jäsenlajin muutokset (perheessä useampia partiolaisia)
 • partiosta eroaminen
 • uusien jäsenten liittyminen

HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN

 1. vaihtoehto: Ilmoita huoltajuudesta lippukuntaan.
  Jos sinulla on alaikäisiä partiolaisia huollettavana, pyydä lippukuntaa lisäämään itsesi huoltajaksi kaikille huollettavillesi. Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa on tiedot rekisteröitymistä varten.
 2. vaihtoehto: Liity-sivusto
  Jos olette lisäämässä partiolaista mukaan partioon Liity-partioon -sivuston kautta, on samalla mahdollisuus liittää huoltaja uuteen jäseneen. Jäsenen tietojen lisäämisen jälkeen paina Lisää huoltaja -painiketta.

REKISTERÖITYMINEN

Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa on ohjeet ja tiedot rekisteröitymistä varten. Voit kysyä tietoja (huoltajanumero ja sähköposti) myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta. Huomaa, että sekä partiolaisella, että huoltajalla on omat numeronsa. Jäsenellä jäsennumero ja huoltajalla huoltajanumero. Huoltajan sähköposti saa olla vain huoltajan tiedoissa, sitä ei saa lisätä huollettavan tietoihin.
Rekisteröityminen aloitetaan menemällä osoitteeseen kuksa.partio.fi. Suosittelemme käyttämään Chromen tai Firefoxin uusia versioita.

Alla olevasta linkistä löytyy lisäohjeita:

https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä sihteeriin:

Elsa "Muurahainen" Alanko
elsa.alanko(a)partio.fi
0452620161