Skip to content

Jermuveljesjoukko

Jermut ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Jermujen ryhmä on 5–15 hengen jermuryhmä. Jermuryhmät koostuvat yhdestä ikäluokasta, ryhmä voi olla tyttö-, poika-, tai sekaryhmä.

Jermujen toimintaan kuuluvat viikottaiset kokoukset eli Jermuillat Komionkololla. Jermuilloissa opetellaan erätaitoja, kansalaistaitoja ja opitaan yhdessä tekemällä.

Jermuveljesjoukko järjestää retkiä vuosittain. Lippukunnan yhteinen syysretki sekä jermujen oma telttaretki syksyllä, keväisin järjestetään kolkkien ja jermujen yhteinen talviretki sekä jermujen oma jermuretki Kimparin kämpällä. Kesäisin järjestetään kolkkien ja jermujen yhteinen kesäleiri Kimparilla.

Jermut suorittavat III-luokkaa puolitoista vuotta jermutaipaleestaan ja viimeisen puoli vuotta jermut valmistautuvat vartioon siirtymiseen tutustumalla vartioharjoituksiin ja järjestämällä oman jermuretken.

Jermut noudattavat Vartioikäisten pukeutumisohjetta.

Jermuveljesjoukon toimintaa koordinoi jermuveljesjoukonjohtaja eli JVJJ. Hän ottaa myös vastaan uusien jermujen ilmoittautumisia. Veljesjoukonjohtajana toimii Lyydia “Nasu” Teittinen. Jermujohtajistolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen susa.heme (at) gmail.com

Tällä hetkellä toimivat jermuryhmät:

Näädät
Sekaryhmä, vanhemmat jermut, keskiviikoisin klo 18-20.
Parvenjohtajat:

Martta ”Panda” Holmberg
[email protected]
0453287230

Edith “Edi” Ylönen

Hippiäiset
Sekaryhmä, jermuilta torstaisin klo 18-20.
Parvenjohtajat:

Veera ”Era” Melvasalo
[email protected]
0404444410
 
Kerttu ”Kepa” Tamminen

Ella ”Susu” Määttä